Igényesen kialakított, kivételes hangulatú Tarkarét Vendégház várja vendégeit, a természeti kincsekben bővelkedő, festői szépségű Somogy megyében.
A vendégház hangulata tükrözi a régmúltat, de magas kényelmi szintjével, gazdag felszereltségével, színes szolgáltatásaival megfelel a mai kor minden elvárásának. E szép fekvésű község, számos látnivalót kínál a kikapcsolódni, pihenni vágyók számára.

Szeretettel várunk baráti társaságokat, romantikára vágyó párokat, családokat. A vendégház ideális lehet még születésnapok, baráti összejövetelek, családi rendezvények, csapatépítő tréningek lebonyolítására is.

Számos programlehetőség közül válogathat az idelátogató vendég. Falunk híres szülöttje, Fekete István szülőháza és az abban berendezett múzeum, valamint sírhelye, zarándokok ezreit vonzza. Fellehető a közelben termálvíz (Igal, Gunaras), horgásztó (Hársasberki Horgásztó).

A Balaton könnyen megközelíthető, mindössze 60 km-re fekszik. Helyben is számos programot tudunk biztosítani, mindig évszaknak megfelelő ajánlattal, mint például szalonnasütés, bográcsozás, grillezés, pincelátogatás, kerti borozgatás a nyári melegben, pálinka kóstolás a pince hűvösében, séta, illetve piknik Fekete István regényeiből ismert híres helyeken.

Lovas hintós túrán vehetnek részt vendégeink vagy éppen kipróbálhatják a régi és új falusi élet munkáit, mint a kaszálás, traktor vezetés, sajt vagy méz készítés, lekvár és szörp befőzés, almolás, szénahordás, gyógynövény gyűjtés. A téli, hidegebb napokon pedig lékhorgászatra, túrázásra, disznóölésre is van lehetőség.
A Tarkarét Vendégház négy napraforgóval várja a vendégeket